Maatregelen Corona

Ook in deze roerige tijden staan wij voor u klaar. Ons kantoor is gewoon geopend en onveranderd telefonisch bereikbaar via 026-3617221. Wij wijzen u er uitdrukkelijk op dat de openingstijden van onze twee vestigingen mogelijk kunnen afwijken van hetgeen u gewend bent.

maatregelen corona

Voor uw en onze veiligheid proberen wij zo veel mogelijk per telefoon, beeldbellen, E-mail -of anderszins “op afstand”- met u te communiceren.

Het ondertekenen van akten gaat door, met inachtneming van het protocol van het RIVM. Dit betekent concreet dat wij u momenteel niet op de gebruikelijke wijze kunnen begroeten -wij mogen u helaas geen hand geven- en schenken geen koffie of thee. Verder nemen wij consequent de aanbevolen afstand van minimaal 1,5 meter in acht. Als u verkoper bent van een woning, kunt u relatief eenvoudig een volmacht tekenen, zodat u niet bij ondertekening aanwezig hoeft te zijn. Verder hebben wij, om u en onze eigen mensen te beschermen, als regel ingesteld dat iedereen die zelf geen akte hoeft te tekenen en ook geen cliënt begeleidt, niet naar ons kantoor komt.

Ten slotte mag duidelijk zijn dat iedereen die gezondheidsklachten heeft, denk aan verkoudheid, keelpijn of koorts, het kantoor niet mag betreden. Neemt u bij vragen of opmerkingen vooral contact met ons op. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze vervelende, maar helaas noodzakelijke maatregelen.